2020. évi díjazott – Bocsi Viki

BOCSI VIKI 

Kiemelt példamutatás az üzleti világban díj 2020.

 

Bocsi Viki Mutass jó példát kampányMegmutattam, hogy hogyan lehet a semmiből, háttér nélkül, család mellett értéket teremteni, méghozzá olyan tevékenységen keresztül, ami valódi segítséget nyújt az embereknek.

Jobbá teszem mások életét, egészségét, lelkiállapotát.

Konkrétabban, az elmúlt 7 évben:

                        • Tanácsadókat képeztem
                        • Ügyfelek ezrei lettek jobban
                        • Lett egy országos étel kiszállításunk
                        • Bisztrónk
                        • Brutál szakmai partnereink
                        • Csodás Ügyfélklubunk
                        • Megnyert uniós pályázatunk
                        • Bisnode A minősítésünk
                        • Nagyon sok rólunk megjelent újságcikk, FORBES is
                        • Tévés szereplések
                        • Meg még ezer jó dolog

 

Az elmúlt pár évben felépítettem egy saját, speciális táplálkozási rendszert az emberek testi állapotának jobbá tételére.

Mellé egy tanácsadói csapatot, akiket csak én tudtam képezni, hiszen másnál nem volt még előtte ott ebben a formában a tudás és mindehhez egy teljesen egyedülálló, saját know how-ra épülő szoftvert fejlesztettünk le, ami a nemzetközi terjeszkedésünk alapja, mivel mi kizárólag online dolgozunk, hogy a Föld bármely pontján tudjunk segíteni.

Csodálatos látni az ügyfeleink sikereit, gyógyulásokat, fogyásokat.

Közben megszerveztem a tanácsadás mellé egy saját irányelvek szerinti, országos ételszállítást, hogy ne kelljen az ételek elkészítésével foglalkoznia annak, aki nem tud vagy nem akar.

Megírtam 12X100 oldalnyi letölthető Ebook anyagot, Receptkönyveket, most applikáció készül.
Mindez teljesen organikusan, önerőből, nulla, azaz 0 pénzzel indult.

Csinàltunk Éttermet a belvárosban, ahol az irányelveinknek megfelelő gyorsételek és készételek lesznek és már rakom le a későbbi franchise alapjait.

Készen van a 15 éves tervem vázlata, hogy hogyan fogom létrehozni világszerte azt a gyorsétteremhálózatot, amivel hozzájárulunk az emberek hosszútávú egészségéhez, mert ott tisztán, egészségesen, gyorsan és örömmel tudnak enni, és ami ezáltal jó és biztos megélhetést nyújt majd a franchise tulajdonosoknak és magának a rendszernek is.

A tanácsadáson felül, az azzal kapcsolatos igényekre reagálva az elmúlt 3 évben a semmiből létrehoztam egy országos ebédkiszállítást és egy frissen készült ételeket kiszolgáló Bisztrót, majd Éttermet Budapest belvárosában, amivel franchise-ra készülünk.
(Közben megszületett a 3. gyerekem, illetve azóta már 2 éves :))

Létrehoztunk csoportokat, helyrehoztunk rengeteg helyre hozott egészségügyi problémát, ‘szültünk’ rengeteg (kb 180) kisbabát, találtam csodálatos támogatókat, kivételes képességű kutatókat – legfőbb stratégiai Partnerünk anyagait a 2018-as évtől a Debreceni Orvostudományi Egyetem bevette a tanrendjébe – dietetikusokat, orvosokat és különleges termékeket fejlesztő tudósokat, akikkel egymást támogatva haladunk.

Az EU támogat minket, nemzetközi piacra lassan készenállunk tanácsadással, étteremmel – brutál, saját fejlesztésű szoftver áll mögöttünk, szintén a semmiből építették a fejlesztőink

Ezt így leírva eléggé simogató látni a saját lelkemnek is.

Meg lehet csinálni, hogy az ember mások sikerén át válik sikeressé.

Mindig azt kell kitűzni célként, hogy másoknak segítsünk, miközben magunkat sem felejtjük el.

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató