2020. évi díjazott – Dió Magazin

DIÓ MAGAZIN 

Kiemelt példamutatás a gyerekek környezettudatosságának emeléséért díj 2020.

 

Dió Magazin Mutass jó példát kampányMagazinunk évek óta önkéntes munkákból tartja fent magát. Példaértékű az a szolidaritás, amit szerzőink tanúsítanak hónapról-hónapra. Jelenleg több, mint 18 író és költő munkáit jelentetjük meg havi rendszerességgel online magazinunkban. Az írások mellett, amelyek elsősorban gyerekeknek szólnak, ismeretterjesztő cikkeket is közlünk a családok számára.

Célunk megismertetni a világ legszebb, legérdekesebb helyeit, állatait, növényvilágát, bemutatni, mindezt úgy, hogy kiálljunk a környezetvédelem fontossága mellett. Fontos részt vállalunk a múlt eseményeinek a bemutatására, néhány rovatunkban cikkeket közlünk történelmi eseményekről, épületekről valamint a paleontológia által feltárt eredményekről.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a szegényebb családok is hozzájussanak minőségi, szórakoztató olvasnivalóhoz. Online magazinunk eddigi számai ingyenesen letölthetők a honlapunkról: http://www.aranydio.com

A mi kis alkotói közösségünk egy csodás összefogás, amit egyetlen dolog tart össze: az alkotás öröme.

Mi a Dió Magazin?

A magazint azzal a céllal hoztuk létre, hogy havonta érdekes, tréfás, hasznos, néhány esetben meghökkentő vagy épp szívmelengető olvasnivalót kínáljunk számotokra. A Dióban verseket, meséket, játékokat, dalokat, rejtvényeket, fejtörőket, ismeretterjesztő írásokat, találsz majd, amiket azzal a reménnyel kínálunk neked, hogy örömödet leled majd a böngészésben, és esetleg a suliban is hasznát veszed majd annak, amit nálunk találsz.

S hogy miért Dió? Mert, ha a tartalmát meg szeretnéd ismerni, épp úgy ki kell nyitnod, mint a diót….

Mi, a Dió Magazin szerkesztősége: Ujréti János (főszerkesztő) és felesége Ujréti Ágnes (illusztrátor Galantusz Grafika) , Sás Károly (pedagógus, író, zeneszerző ,dalszövegíró , www. csillaghur.hu) és jómagam Titi Hajnalka (író, költő, http://www.titihajnalka.eu) valamennyien úgy gondoljuk, hogy ez az önök által létrehozott kezdeményezés egy csodás dolog, annál is inkább, mert nem csak, hogy összegyűjti a nagyszerű embereket, közösségeket, de motiválóan hat további emberek és közösségek számára.

Jó példákból sosem elég. De legfontosabb amit egymásnak átadhatunk, az elsősorban a természet és az embertársaink iránti szeretet, a pozitív gondolkodás, a generációk egymás iránti elkötelezettsége, a törődés és nem utolsó sorban az inspiráció.

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató