Angithia Mutass jó példát kampányANGITHIA

Sokáig folyamatosan halogattam a céljaimat és megkérdőjeleztem önmagam, egészen addig amíg ért egy olyan trauma, ami után rádöbbentem hogy az elpazarolt időt soha nem kapjuk vissza. Az elmúlt életévek már nem jönnek vissza és az idő az egyik legnagyobb érték.

Viszont az eredményeidet és az élményeidet senki nem veheti el tőled. Onnantól, hogy ezt megértettem, nem volt ami visszahúzzon.

Elindultam az utamon, írtam egy listát a terveimről és céljaimról és elkezdtem megvalósítani őket.

Folytattam a tanulást, jártam a világot, megismerve különböző kultúrákat, többször tandem ugrottam és szinkronizálást kezdtem tanulni.

A sport mindig kiemelkedő szerepet játszott az életemben, de idén végre elkezdtem versenyezni, amivel sokakat motiváltam az egészséges életmódra. Ezek által sokat fejlődtem.

Fő célom viszont a festészet volt kiskorom óta, mindig a művészetek érdekeltek.
Idén végre hosszú kihagyás után ismét elkezdtem festeni és már a jövő évi kiállításomra készülök.

Az, hogy milyen ember vagy, mit teszel, hogyan gondolkozol, kihatással van másokra. Épít, vagy akár rombol. Apróságokkal is formálod a környezeted, hatsz az emberekre.

Nem azért születtünk hogy minden napot csak letudjunk a mókuskerékben és ezen kívül ne hozzunk létre semmi példaértékűt.

Mindenki képes a saját képességei révén értéket teremteni és hozzáadni a világhoz. És ahogy tartjuk magunkat ehhez, úgy talán egyre többen fogják magukévá tenni ezt a szemléletmódot.

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj a művészetek világában 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató