Bencs Zsuzsanna a mesés falak szakértője
BENCS ZSUZSANNA

A MESÉS FALAK SZAKÉRTŐJE

Bencs Zsuzsa dekorációs falfestő vagyok, a “mesés” falak szakértője.

Azok az óvodák, bölcsődék és családok a megrendelőim, akik tartós, vidám a
környezethez illő falfestéssel akarják tereiket hangulatossá varázsolni.

Küldetésem:
Vidám, barátságos és hangulatos környezetet teremteni az embereknek, hogy abban mindig jól érezzék magukat.

Annak ellenére, hogy kisgyerekkorom óta imádtam rajzolni, festeni, 48 év telt el az életemből úgy, hogy csak hobbi szinten foglalkoztam a szenvedélyemmel. Két évvel ezelőtt hoztam egy döntést, hogy márpedig én festeni akarok, ebben akarok kiteljesedni. Azóta ez van, és több száz négyzetméter falat festettem már hangulatossá, széppé.

Bizonyára egyetértünk abban, hogy egy esztétikus, barátságos, hangulatos környezet jó érzelmi állapotban tud tartani mindannyiunkat.

Én ezt tudom adni az embereknek. Munkáimba a barátságosság, kedvesség eszméjét csempészem bele.

Erősségem a kitartás, a tanulási képesség, a folyamatos fejlődni vágyás, és szeretek segíteni az embereknek.

Ezenkívül tagja vagyok egy csoportnak, amelybe az Emberi jogokat oktatjuk iskolákban, gyerekeknek. Nem vagyunk aktivisták, viszont fontos, hogy megismerjék már a gyerekek is ezeket a jogokat, mert ezáltal nagyobb lesz az egymás iránti megértés és tolerancia. Ezt is nagyon élvezem.

Hiszem, hogy minden ember értékes, és hiszem, hogy akkor tudjuk a legtöbbet adni magunknak és másoknak is, ha olyan dolgokat teszünk amit szívvel lélekkel tudunk csinálni. Erre buzdítok mindenkit, hogy találja meg azt és tegye.

 

Pár mondat amit alkotásaimról mondanak:

Bencs Zsuzsanna a mesés falak szakértője

“Zsuzsi nagyon profi! Kiváló előkészítés, remek kivitelezés! Nagyszerű munkát végez, rekord idő alatt! Nagyon szép képeket készít! Ajánlom mindenkinek!” Szilvia

“Nagyon nagy sikere volt, az óvodásaim boldogan újságolták egymásnak!De a szülők is köszönték, hogy ilyen barátságos, hangulatos óvodát varázsoltunk! Nagyon köszönjük neked!” A Napsugár óvoda vezetője

“Zsuzsa mesefigurái mesehűek, kedvesek. Színválasztása alkalmazkodik a témához: ragyogó, erős színek ízléses felhasználása és elrendezése jellemzi. Munkája precíz, gyors, a határidőket a megbeszéltek szerint betartja. Kívánjuk, hogy mindenhol úgy örüljenek alkotásodnak, mint mi!!!” H-T.E. és munkatársai

“Zsuzsát ajánljuk szeretettel mindenkinek, aki szeretne egy hangulatos képet a falára. Ovinkban nagyon vidámmá és kedvessé tette az aulánkat!
Gyerekeknek és szüleiknek is nagyon tetszik. Gyorsan, tisztán és szépen fest és a kéréseinket is belekomponálta a képbe, a gyerekek által kedvelt mesefigurákat is mind megfestette.
Köszönjük szépen!” A Morzsa ovi dolgozói

“Korrekt gyors hozzáállás,profi izléses munka. Nagyon tetszik, csak ajánlani tudom.” O.Zs.

Jelölve az alábbi díjra:
Kiemelt példamutatásért díj a művészetek világban

 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató