Creppy Palacsintaház Mutass jó példát kampányOSZLÁNCZI RÉKA

A Creppy PalacsintaHáz és a Creppy Franchise System megálmodója és alapítója, aki franchise rendszerével Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, aki megkapta a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat, kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat, jelenleg pedig a FIVOSZ Észak Magyarországi regionális elnöke is.

Mikor és hogy született meg a palacsintaház gondolata, és ezáltal miképp indult útjára Creppy PalacsintaHáz? Voltak-e esetleg nehézségek, kihívások, amikkel szembe kellett nézni, melyeket sikerült sikeresen leküzdeni?

Réka: A Creppy története a miskolci PalacsintaHáz megnyitásával kezdődött több, csaknem másfél évtizeddel ezelőtt. Akkor a családommal egy olyan vendéglátó egység nyitásában gondolkodtunk, mely megtöri a hagyományt, színt visz az éttermi életbe. Mindezt Miskolcnak egy patinás, egyedi, ugyanakkor abban az időszakban méltatlanul elhanyagolt részén, a város fölé magasodó avasi pincevilágban kezdtük megvalósítani.

A kezdeti körülmények nem voltak ideálisak. Egy teljesen új koncepciót kellett meghonosítanunk úgy, hogy újra életet leheljünk a város egy feledés útján lévő részébe. Mindezek mellett nyitásunkat követően szinte rögtön kialakult a gazdasági világválság.

Mindezen nehézségek ellenére sikerült fejlődnünk és megmutattuk a városnak, a régiónak, hogy a különlegességünknek van ereje, mely azóta is folyamatosan duzzad.

Mi a küldetésed, küldetésetek és mi az, ami motivál Téged és csapatodat nap, mint nap a munkátokban, a küldetésetekben?

Réka: A Creppy küldetése – egyben a személyes küldetésem is – a különleges, prémium palacsintás vendéglátás, éttermi élmény eljuttatása minél több vendéghez, egyre növekvő palacsinta rajongói bázis kialakítása.

A legnagyobb motivációnk a vendég visszajelzések érkezése, melyből szerencsére nem szenvedünk hiányt.

Küldetésemnek érzem, hogy egy olyan különleges élményt adjunk a Creppy éttermeibe látogató vendégeknek, melyet máshol nem tapasztalnak.

Személyes missziómmá alakult saját utam során továbbá a fiatal vállalkozók segítése, hogy példánkon keresztül bátorítást, motivációt tudjunk adni nekik álmaik megvalósításához.

Creppy Palacsintaház Mutass jó példát kampányA Creppy nem pusztán egy palacsintázó, hanem egyben egy Creppy élmény is, melyet élvezhetnek a hozzátok látogatók. Mit jelent ez pontosan, mesélnél róla egy kicsit?

Réka: A Creppy élmény egy komplexitását az prémium palacsintás fogások különlegessége, a kivételes kiszolgálás és az egyedülálló atmoszféra adja. A Creppy kivételes, prémium palacsintás vendéglátásában művészi szinten alkotjuk palacsintás ételkülönlegességeinket, éttermi színvonalon, egyedi szervizzel kínálva azokat vendégei számára.

A Creppy palacsinta rajongó vendégei a Creppy éttermeibe látogatva igazi palacsinta királyoknak érezhetik magukat, olyan pozitív érzésekkel töltődnek fel, melyet máshol nem kapnak meg. Ezt nyújtja a Creppy élmény.

Melyek azok az alapvető, pozitív értékek, melyek mentén felépítettétek a csapatotokat és melyek támogatják a Ti sikereiteket, illetve a csapatotok, küldetésetek sikerét? Miért fontosak ezek az értékek a munkátok, akár életetek során?

Réka: Határozott értékrend szerint, konkrét irányvonalak alapján dolgozunk minden nap. A munka becsülete az egyik legalapvetőbb, melyet minden munkatársunktól megkövetelünk. A korrektség mindig is elengedhetetlen volt számunkra az üzletben, melyhez ragaszkodunk. A munkában pedig magas minőséget, tisztaságot és lojalitást követelünk meg minden csapattagunktól.

Fejlődésünk a célorientáltság és következetes, kitartó munkán alapul, ezeket alap értékeink között tartjuk számon.

Nemcsak hazai, de külföldi elismeréseket is kaptál, kaptatok. Mesélnél egy kicsit erről, hogy milyen eredményeket értél, értetek el azóta, hogy útjára indult a Creppy PalacsintaHáz és milyen élmény volt ezeket a díjakat, elismeréseket átvenni, elnyerni?

Réka: Mára eljutottunk oda, hogy elmondhatom, hogy rengeteg elismerést és díjat vehettem át az évek során, lehetek azok büszke tulajdonosa.

Az egyik legnagyobb talán a Nemzetközi Franchise Szövetség elismerése volt, mely során a Creppy Franchise rendszerét a nemzetközi franchise világ legmeghatározóbb szereplői beválogatták a 12 legígéretesebb franchise koncepció közé a világon. Ezt a díjat 2019-ben Las Vegasban személyesen vehettem át. Lettem korábban az év fiatal vállalkozója elismerés különdíjasa, és számos helyi díj büszke tulajdonosa is vagyok.

Az elismerések mérföldkövek az életünkben, fejlődésünk fokmérői, melyek mindig megmutatják, hogy a helyes úton járunk, ugyanakkor motiválnak arra, hogy megfelelve azoknak, továbbra is az értékeinket képviseljük.

Éttermetekben sok egyéb pozitív érték mellett kiemelt fontosságot kapott a környezettudatosság is. Mesélnél erről, hogy miért tartod ezt fontosnak és miben mutatkozik meg a környezetvédelem nálatok?

Réka: A környezettudatosság már régóta kiemelt fontossággal bír a Creppy életében. Hisszük, hogy környezetünk védelme alapvető a jövőnk szempontjából. Nem mindegy, milyen világot adunk a felnövekvő generációknak. Igenis minden mozzanat számít, amit ennek szebbé, jobbá tételéért teszünk, valljuk, hogy mindenki hozzá tudja tenni a maga részét ehhez.

A Creppy minden területén törekszik a környezettudatos szemléletmód meghonosítására. A szelektív hulladékgyűjtés, az energiatakarékos berendezések, eszközök használata kiemelt fontossággal bír a Creppy egységeiben. Ezen túlmenően minden Creppy palacsintázóban teljesen lebomló, 100%-ban komposztálódó csomagolóanyagok vannak használatban. Asztalkultúránk szempontjából is fontos szempont volt a szalvéták és az evőeszköz alátétek is fenntartható forrásból származzanak. Mosdóinkban is minőségi adagolók és higiéniai szerek találhatóak, melyek beszerzésénél szintén a környezettudatosságot tartottuk szem előtt. A fenntarthatóság jegyében vezettük be éttermeinkben a Puro Bio Kávé családját, akik szintén elkötelezett hívei az úgynevezett Fair Trade kereskedelemnek és a környezetünk megóvásának.

Creppy Palacsintaház Mutass jó példát kampányHa egy valamit kellene kiemelni, mi a legszebb emléked, vagy mi az a pár momentum, ami igazán szívmelengető számodra a Creppy PalacsintaHáz történelme során?

Réka: Személy szerint pályafutásunk eddigi éveit mind élveztem, imádom csinálni ezt a szakmát, terjeszteni partizán vendéglátós forradalmunkat. Rengeteg szép, emlékezetes pillanatban volt részem a Creppyvel, melyek közül nehéz kiemelni akár egyet is.

Frenetikus élmény volt Las Vegasban bemutatni a Creppy koncepciót a világ franchise nagyágyúi előtt, ugyanúgy, ahogy meghatottan álltam a Miskolci Nemzeti Színházban is, amikor a város Turizmusáért vehettem át díjat. A számtalan elismerés mindig jó érzésekkel tölt el és megerősít abban, hogy jó dolgot csinálunk.

A legnagyobb öröm talán mégis akkor ér a munkánkkal kapcsolatban, amikor látom elégedett vendégeinket és a pozitív értelemben vett elképedést akkor, amikor először szembesülnek különleges palacsintáinkkal, a Creppy élménnyel. 

A Te meglátásod, tapasztalatod szerint, segíthetnek a jó példák, a példamutató élettörténetek az életben, hogy sikeresebbek, boldogabbak, eredményesebbek, vagy akár könyezettudatosabbak legyünk? Esetleg volt olyan, hogy Téged inspirált más ember, emberek élete, élettörténete, példamutatása?

Réka: A példamutatást az egyik leghatékonyabb tanítási módszerek között tartom számon. Hiszem, hogy pozitív példákon, inspiráló történeteken keresztül mindenki fejlődhet, jobb emberré, sikeresebbé válhat, ha tanul azokból. Én is folyamatosan keresem a motiváló személyiségeket, sztorikat, melyek mindig előre vittek mind a munkám, mind a magánéletem terén.

A Creppy PalacsintaHáz mára kinőtte megát és elindítottátok a Creppy Franchise Rendszert is. Milyen terveitek, álmotok van a franchise rendszerrel a közeli és távoli jövőben. Mi az, amit el szeretnétek érni, amit meg szeretnétek valósítani?

Réka: Franchise rendszerünk immár két partner egységgel büszkélkedhet – Debrecenben és Gyulán – illetve a Creppy PalacsintaHáz szomszédságában idén megnyitottuk az egyedülálló Creppy Centert, a multifunkciós palacsinta központot, ami egy exkluzív rendezvény terem és franchise centrum is egyben.

Rengeteg tervvel rendelkezünk a jövőre nézve, úgy gondoljuk, a Creppy valódi fejlődése még csak most indult el. Szeretnénk egy erős belföldi franchise hálózatot üzemeltetni, mely alapja lehet a külföldi terjeszkedésnek. Ezen keresztül minél több emberrel megismertetni a Creppy kivételes élményét. Ezen kívül számos technikai fejlesztés, innovatív ötlet van a tarsolyunkban melyek megvalósítása fokozatos lesz.

A haladás folyamatos a Creppynél, ez tartja fenn a motivációnkat, ez visz előre minket. 

Végezetül Te, aki egy fiatal, sikeres és elismert üzletember vagy, mit tanácsolsz a mai fiataloknak, miket tartsanak szem előtt, hogy sikeres és etikus vállalkozókká tudjanak válni, ha ilyen terveik, vágyaik lennének?

Réka: A fiataloknak első körben az alapvető értékek szem előtt tartását javasolnám. A mai, gyorsan változó, egyre nagyobb tempót diktáló világunkban is érdemes ezekre támaszkodni, úgy, mint a munka, a korrektség és a becsület értékére. Ezek mentén, a megfelelő célkitűzésekkel, a kitartó, bátor munkával és határozottsággal elérik a sikert.

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az üzleti világban 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató