Csatlakozás civil szervezetek számára

Hozzuk divatba az értékeket a társadalomban!

Csatlakozzatok az országos kampányhoz!

Kétféleképpen csatlakozhattok a kampányhoz:

  1. Csatlakozz a Mutass jó példát! facebook csoporthoz, közösséghez.
  2. Csatlakozol a kampányhoz azzal, hogy beküldöd a Ti pozitív, jó példátokat, hogy másokat is inspiráljatok és hogy divatba hozzuk az igazi értékeket a társadalomban.

Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik számodra!

Ha példátokkal csatlakoztok, akkor bemutathatjátok saját példátokat, vagy választhatjátok és megvalósíthatjátok a kampány Mutass jó példát programját civil szervezetek számára. Bármelyikkel is csatlakozol, mindegyik ugyanolyan értékes.

Ha jó példátokkal együtt csatlakozol a kampányhoz, akkor 20 közönségszavazat után használhatjátok a Példamutató civil szervezet címet, valamint Ti is részt vesztek a Kiemelt Példamutatók szavazáson és elnyerhitetek a Kiemelt Példamutatók címet és díjat, melyet 10 kategóriában osztunk ki!

Csatlakozzatok és építsünk együtt egy szebb és jobb világot!

Mutass jó példát kampány csatlakozás

Ha csatlakoztok Facebook oldalunkhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakoztok, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Hogy miért jó egy ilyen közösséghez tartozni?

Egyrészt, mert lehetőségetek lesz rengeteg pozitív, jó példát látni, jó ötleteket szerezni és követni.

Másrészt pedig mert Ti is meg tudjátok osztani azokat az eredményeket, melyeket Ti értetek el, melyeket Ti hoztatok létre, vagy idéztetek elő és melyek követendők, inspirálók lehetnek mások életében is, így terjesztve a poztív példát.

Mutass jó példát kampány civil szervezeteknek

Ha Ti fontosnak tartjátok a jó példamutatást, a pozitív értékeket, és igyekeztek jó példát mutatni egymásnak, valamint igyekeztek a jó példa fontosságát tudatosítani közösségetekben és más közösségben, vagy netán most hoztatok egy döntést arról, hogy a jövőben így cselekedtek, csatlakozzatok a kampányhoz! 

Ha csatlakoztok a kampányhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakoztok, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Mutassátok meg, írjátok meg, hogy közösségetekkel az élet mely területén mutattok jó példát és az milyen pozitív hatással van a közösségetek és mások életére!

Példamutatásotokkal másokat is inspirálhattok, ösztönözhettek a jó példára és annak fontosságára és mások is inspirálhatnak Titeket pozitív ötleteikkel.

Ha csatlakoztok a követendő példátokkal a kampányhoz, akkor Ti is felkerültök a Példamutatók Országos Térképére. Mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk, akik igyekeznek jó példát mutatni, jó példával elől járni szemben számos nem értékes példával!

Ha csatlakoztok a követendő példátokkal a kampányhoz, akkor részt vehettek az internetes közönségszavazáson és egyike lehettek a 10 kiemelt példamutatásért díjazottnak a 10 kiemelt kategóriában.

Díjak és Ünnepélyes Díjátadó Gála

Díjak

A példamutatással elért pozitív hatás az egyének, a társadalom, a kisebb-nagyobb közösségek életében felbecsülhetetlen értékű lehet. Ezért a leghatásosabb, legtöbb ember szívét elnyerő példamutatásokat minden évben elismerjük. Ennek megfelelően a következő díjak kerülnek kiosztásra:

Közönségszavazat alapján elnyerhető díjak

  • Kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a közösségért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a hátrányos helyzetű közösségekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás az üzleti világban 2021.
  • Kiemelt példamutatás a társadalomért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a környezetvédelemben 2021.

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány, a kampány szervezője által odaítélt díj

  • Kiemelt példamutatás a társadalmi felelősségvállalásért 2021.

Ünnepélyes díjátadó gála

A díjak és jutalmak minden évben január utolsó szombati napján, a Béke Világnapjának hónapjában kerünek átadásra egy ünnepélyes díjátadó gála keretében.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató