Egyéni csatlakozás

Hozzuk divatba az értékeket az óvodákban, iskolákban!

Csatlakozzatok az országos kampányhoz!

Kétféleképpen csatlakozhatsz a kampányhoz.

Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik számodra, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy divatba hozzuk a jó példát és az alapvető értékeket szerte a társadalomban!

Ha jó példáddal együtt csatlakozol a kampányhoz, akkor 20 közönségszavazat után használhatod a Példamutató címet, valamint Te is részt vehetsz a Kiemelt Példamutatók szavazáson és elnyerhited a Kiemelt Példamutatók címet és díjat, melyet 10 kategóriában osztunk ki!

Csatlakozz és építsünk együtt egy szebb és jobb világot!

Mutass jó példát kampány csatlakozás

Ha csatlakozol Facebook oldalunkhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Hogy miért jó egy ilyen közösséghez tartozni?

Egyrészt, mert lehetőségetek lesz rengeteg pozitív, jó példát látni, jó ötleteket szerezni és követni.

Másrészt pedig mert Ti is meg tudjátok osztani azokat az eredményeket, melyeket Ti értetek el, melyeket Ti hoztatok létre, vagy idéztetek elő és melyek követendők, inspirálók lehetnek mások életében is, így terjesztve a poztív példát.

Mutass jó példát kampány egyéni csatlakozás

Ha fontosnak tartod a jó példamutatást, igyekszel jó példát mutatni életeddel, munkáddal másoknak és akár igyekszel a jó példa fontosságát tudatosítani mások életében, vagy netán most hoztál egy döntést arról, hogy a jövőben így cselekszel, csatlakozz a kampányhoz! 

Ha csatlakozol a kampányhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Mutassátok meg, írjátok meg, hogy közösségetekkel az élet mely területén mutattok jó példát és az milyen pozitív hatással van a közösségetek és mások életére!

Példamutatásotokkal másokat is inspirálhattok, ösztönözhettek a jó példára és annak fontosságára és mások is inspirálhatnak Titeket pozitív ötleteikkel.

Ha csatlakoztok a követendő példátokkal a kampányhoz, akkor Ti is felkerültök a Példamutatók Országos Térképére. Mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk, akik igyekeznek jó példát mutatni, jó példával elől járni szemben számos nem értékes példával!

Ha csatlakoztok a követendő példátokkal a kampányhoz, akkor részt vehettek az internetes közönségszavazáson és egyike lehettek a 10 kiemelt példamutatásért díjazottnak a 10 kiemelt kategóriában.

Díjak és Ünnepélyes Díjátadó Gála

Díjak

A példamutatással elért pozitív hatás az egyének, a társadalom, a kisebb-nagyobb közösségek életében felbecsülhetetlen értékű lehet. Ezért a leghatásosabb, legtöbb ember szívét elnyerő példamutatásokat minden évben elismerjük. Ennek megfelelően a következő díjak kerülnek kiosztásra:

Közönségszavazat alapján elnyerhető díjak

  • Kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a közösségért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a hátrányos helyzetű közösségekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás az üzleti világban 2021.
  • Kiemelt példamutatás a társadalomért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a környezetvédelemben 2021.

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány, a kampány szervezője által odaítélt díj

  • Kiemelt példamutatás a társadalmi felelősségvállalásért 2021.

Ünnepélyes díjátadó gála

A díjak és jutalmak minden évben január utolsó szombati napján, a Béke Világnapjának hónapjában kerünek átadásra egy ünnepélyes díjátadó gála keretében.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató