Csatlakozás egyénként

Hozzuk divatba az értékeket

Csatlakozz az országos kampányhoz

Háromféleképpen csatlakozhatsz, vagy csatlakozhattok a kampányhoz.

Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik számodra vagy számotokra ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy divatba hozzuk a jó példát és az alapvető értékeket szerte a társadalomban!

Mutass jó példát kampány csatlakozás

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!


Ha csatlakozol Facebook oldalunkhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Hogy miért jó egy ilyen közösséghez tartozni?

Egyrészt, mert lehetőséged lesz rengeteg pozitív, jó példát látni, jó ötleteket szerezni és követni.

Másrészt pedig mert Te is meg tudod osztani azokat az eredményeket, melyeket Te értél el, melyeket Te hoztál létre, vagy idéztél elő és melyek követendők, inspirálók lehetnek mások életében is, így terjesztve a poztív példát.

Mutass jó példát kampány csatlakozás

KERÜLJ FEL A PÉLDAMUTATÓK TÉRKÉPÉRE!

Ha Te is úgy éled az életed, hogy igyekszel jó példát mutatni másoknak, vagy akár most hoztál egy döntést, hogy a jövőben így cselekszel, csatlakozz, hogy felkerülj Te is a Példamutatók országos térképére beceneveddel és városoddal!

Mutassuk meg, hogy milyen sokan választjuk a jó példát a rossz példákkal szemben és hogy melyik város a legpéldamutatóbb!

Ha csatlakozol a kampányhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Ha csatlakozol a Példamutatók térképéhez, akkor döntéseddel, példamutatásoddal másokat is inspirálhatsz, ösztönözhetsz a jó példára és annak fontosságára.

KERÜLJ FEL
A PÉLDAMUTATÓK TÉRKÉPÉRE
PÉLDÁDDAL!

Ha Te is úgy éled az életed, hogy igyekszel jó példát mutatni másoknak, vagy akár most hoztál egy döntést, hogy a jövőben így cselekszel, írd meg nekünk, hogy az élet mely területén mutatsz jó példát másoknak és az milyen pozitív hatással van a környezetedre!

Mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk, akik igyekeznek jó példát mutatni, jó példával elől járni szemben a rossz példákkal!

Ha csatlakozol a kampányhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Ha csatlakozol a példáddal a Példamutatók térképéhez, akkor döntéseddel, példamutatásoddal másokat is inspirálhatsz, ösztönözhetsz a jó példára és annak fontosságára és részt vehetsz az internetes közönségszavazáson és egyike lehetsz a 10 kiemelt példamutatásért díjazottnak a 10 kiemelt kategóriában.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató