Csatlakozás egyénileg

Hozzuk divatba az értékeket a társadalomban!

Csatlakozz az országos kampányhoz!

Kétféleképpen csatlakozhatsz a kampányhoz:

  1. Csatlakozz a Mutass jó példát! facebook csoporthoz, közösséghez.
  2. Csatlakozol a kampányhoz azzal, hogy beküldöd a Te pozitív, jó példádat, hogy másokat is inspirálj és hogy divatba hozzuk az értékeket a társadalomban.

Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik számodra!

Ha példáddal csatlakozol, akkor bemutathatod saját példádat, vagy választhatod és megvalósíthatod a kampány Mutass jó példát programját. Bármelyikkel is csatlakozol, mindegyik ugyanolyan értékes.

Ha jó példáddal együtt csatlakozol a kampányhoz, akkor Te is részt vehetsz a Kiemelt Példamutatók szavazáson és elnyerheted a Kiemelt Példamutató címet és díjat, melyet 10 kategóriában osztunk ki!

Építsünk együtt egy szebb és jobb világot!

Mutass jó példát kapmány facebook csoport

Ha csatlakozol Facebook csoportunkhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Hogy miért jó egy ilyen közösséghez tartozni?

Egyrészt, mert lehetőséged lesz rengeteg pozitív, jó példát látni, jó ötleteket szerezni és követni.

Másrészt pedig mert Te is meg tudod osztani azokat az eredményeket, melyeket Te értél el, melyeket Te hoztál létre, vagy idéztél elő és melyek követendők, inspirálók lehetnek mások életében is, így terjesztve a poztív példát.

Mutass jó példát kampány egyéni csatlakozás

Ha fontosnak tartod a jó példamutatást, és igyekszel jó példát mutatni másoknak és igyekszel a jó példa fontosságát tudatosítani környezetedben, vagy netán most hoztál egy döntést arról, hogy a jövőben így cselekszel, csatlakozz a kampányhoz! 

Ha csatlakozol a kampányhoz, akkor egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket és a pozitív példamutatást az életben.

Mutasd meg, írd meg, hogy az élet mely területén mutatsz jó példát és az milyen pozitív hatással van a környezetedre, mások életére!

Példamutatásoddal másokat is inspirálhatsz, ösztönözhetsz a jó példára és annak fontosságára és persze mások is inspirálhatnak Téged pozitív ötleteikkel.

Ha csatlakozol a követendő példáddal a kampányhoz, akkor Te is felkerülhetsz a Példamutatók Országos Térképére. Mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk, akik igyekeznek jó példát mutatni, jó példával elől járni szemben számos nem értékes példával!

Ha csatlakozol a követendő példáddal a kampányhoz, akkor részt vehetsz az internetes közönségszavazáson és egyike lehetsz a 10 kiemelt példamutatásért díjazottnak a 10 kiemelt kategóriában.

Díjak és Ünnepélyes Díjátadó Gála

Díjak

A példamutatással elért pozitív hatás az egyének, a társadalom, a kisebb-nagyobb közösségek életében felbecsülhetetlen értékű lehet. Ezért a leghatásosabb, legtöbb ember szívét elnyerő példamutatásokat minden évben elismerjük. Ennek megfelelően a következő díjak kerülnek kiosztásra:

Közönségszavazat alapján elnyerhető díjak

  • Kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a közösségért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a hátrányos helyzetű közösségekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás az üzleti világban 2021.
  • Kiemelt példamutatás a társadalomért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a környezetvédelemben 2021.

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány, a kampány szervezője által odaítélt díj

  • Kiemelt példamutatás a társadalmi felelősségvállalásért 2021.

Ünnepélyes díjátadó gála

A díjak és jutalmak minden évben január utolsó szombati napján, a Béke Világnapjának hónapjában kerünek átadásra egy ünnepélyes díjátadó gála keretében.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató