Csatlakozom egyénileg

Inspirálj másokat is a példáddal!

Csatlakozási űrlap a Mutass jó példát! kampányhoz

Csatlakozásoddal egy olyan közösséghez csatlakozol, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket az életben és mindeközben még másokat is inspirálhatsz azzal a példával, ahogy te éled az életed, segítve, hogy  minél jobban terjedjen a pozitív példa a társadalomban.

Mindenki, aki év végéig csatlakozik a kampányhoz, részt vehet a Mutass jó példát! kampány pályázatán is, ahol 10 kategóriában (9 kategóriában közönségszavazással, 1 kategóriában zsűri szavazással) díjazzuk a csatlakozókat, függetlenül attól, hogy egyénileg, vagy csoportos csatlakozásról volt-e szó.

Így az űrlap első részében az alap információkat tudod megadni, míg a második részében azt, hogy melyik pályázati kategóriában szeretnél indulni. Ha a pályázaton mégsem kívánnál részt venni, csak hagyd üresen a második oldalon található pályázathoz kapcsolódó mezőket.

Függetlenül attól, hogy a pályázaton részt kívánsz-e venni, vagy sem, mi oklevéllel fogjuk megköszönni azt, hogy fontosnak tartod a pozitív értékeket és jó példát mutatsz környezetednek. Ez nagyon nagy érték a környezeted és az egész társadalom számára!

1
2Lépés
Ezzel a névvel jelenítjük meg a példádat a jó példák között. Használhatod a nevedet, monogramodat, becenevedet, vagy akár egy kitalált fantázianevet, ahogy szeretnéd.
Ha megírod a városod, akkor fel tudsz kerülni a Példamutatók térképére is.
Az e-mail címed nem lesz publikus más számára. Erre az e-mail címre tudjuk kiküldeni majd az okleveled, illetve erre az e-mailcímre fogjuk tudni küldeni a pályázattal és gálával kapcsolatos értesítéseket.
Amire érdemes kitérni, de természetesen teljesen szabadon fogalmazható a történeted: 1. Rövid bemutatásod 2. Miképp vagy példamutató és az életed mely területén 3. Mire vagy büszke, 4. Milyen pozitív hatása van a példamutatásodnak a környezetedre, 5. Miért tartod fontosnak, hogy példamutatóan éljed az életed... Kérünk figyelj arra, hogy egy A4-es oldalt ne nagyon haladjon meg az írásod, persze az is fontos, hogy mindent meg tudj osztani, amit fontosnak tartasz, hiszen az inspiráló lehet mások számára is.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Feltölthetsz fényképet is, maximum hármat. Célszerű olyan képet feltölteni, amin Te is rajta vagy, vagy ami megmutatja a Te történeted, azt, ahogy Te éled az életed, segítesz másoknak, stb. Ezek a képek meg fognak jelenni a Te történeted, a Te jó példád mellett.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató