Csatlakozom pozitív példámmal

Inspirálj másokat is a példáddal!

Csatlakozási űrlap a Mutass jó példát! kampányhoz

Keressük azokat a kiemelkedő egyéni vagy közösségi valós történeteket, melyek inspirálóak, melyek ösztönzőek, melyek nem mindennapiak!

Küldd el nekünk az inspiráló történetet egyéni vagy csoportos példamutatásodról vagy példamutatásotokról, hogy széles körben ismertté tehessük,

  • ha többet teszel/tesztek a környezetedben élőkért, mint az megszokott lenne,
  • ha önkéntesként segítesz, felkarolsz másokat, hogy segítsd őket életük valamely területén,
  • ha olyan felelősséget vállalsz kisebb-nagyobb közösségért, hogy azok életét, körülményeit ezáltal jobbá, szebbé varázsolod,
  • ha életeddel, munkáddal, hozzáállásoddal, kitartásoddal pozitív mértékben hozzájárulsz mások életéhez.
Inspiráljunk másokat is a jó példára és pozitív értékekre!

Mindenkivel, aki példájával, élettörténetével, küldetésével csatlakozik a kampányhoz, egy írásos, testreszabott interjút készítünk annak érdekében, hogy a bemutatott példák hasonlóképp, hasonló nézőpontok, gondolatok alapján legyenek bemutatva, mégha az történetek különbözőek is lehetnek. Ezen interjúk kerülnek fel a Mutass jó példát! kampány oldalára és kerülnek bemutatásra. Természetesen az interjú csak abban az esetben kerül fel a kampány oldalára, ha az elfogadásra került a csatlakozó személy vagy szervezet által.

Minden jó példa közönségszavazáson is elindul az alábbi kategóriák egyikében, mely leginkább illik az adott élettörténethez. Ezek a következők lehetnek:

  • Kiemelt példamutatás a gyermekekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a közösségért 2021.
  • Kiemelt példamutatás a hátrányos helyzetű közösségekért 2021.
  • Kiemelt példamutatás az üzleti világban 2021.
  • Kiemelt példamutatás a társadalomért 2021.
  • Kiemelt példamutatásért díj a környezetvédelemben 2021.

A csatlakozási határidő 2021. november 15., de minél előbb csatlakozol, annál jobban terjed majd a példád és annál több közönségszavazatot gyűjthetsz!

Mutass jó példát kampány
Itt tudod elküldeni nekünk történeted, példád, küldetésed!

Az űrlap első részében az alap információkat tudod megadni magadról, illetve szervezetedről. Ezek segítségével tudjuk felvenni a kapcsolatot veled, veletek.

A kitöltött információk alapján elkészítünk egy a te történetedre szabott interjú kérdéssort, melyet elküldünk neked e-mailben és melyeket válasz e-mailben meg tudsz válaszolni úgy, ahogy számodra ideális. Ez az interjú kerül feltüntetésre az általad beküldött fényképekkel színesítve. Egy interjú általában olyan területekre tér ki, mint a kezdetek, hogy milyen gondolat indította útjára a bemutatandó történetet, mely a legkedvesebb 1-2 emlék, pillanat, amiben részed volt ezalatt, milyen értékek mentén épült fel a csapat, ha van csapat, milyen eredményekre vagy büszke, mi a fő küldetésed, célod, terved, miért tartod fontosnak az értékeket, stb. (Természetesen nem biztos, hogy minden kérdés minden történethez illik, mégis szerettünk volna egy kis képet adni az interjú szellemiségéhez.)

1
2Lépés
A Te neved, függetlenüll attól, hogy egy szervezetet vagy csoportot képviselsz, vagy egyénként csatlakozol a kampányhoz. (Ez a név nem fog nyilvánosan megjelenni.)
Ha szervezetként, csoportként csatlakozol, akkor ide a szervezeted, csoportod nevét írd.
Ezzel a névvel jelenítjük meg a példátokat a jó példák között. Használhatod a szervezetetek nevét, közösséged nevét, csapatod nevét, vagy akár egy kitalált fantázianevet is, ahogy szeretnéd, szeretnétek.
Ha megírod címed, akkor egyrészt fel tudsz kerülni a Példamutatók térképére is, másrészt nem csak online, hanem nyomtatott formában is el tudjuk küldeni Neked az Mutass jó példát! kampány oklevelet.
Az e-mail címed nem lesz publikus más számára. Erre az e-mail címre tudjuk kiküldeni majd az okleveled, illetve erre az e-mailcímre fogjuk tudni küldeni a pályázattal és gálával kapcsolatos értesítéseket.
A telefonszámod nem lesz publikus más számára, viszont könnyebben fel tudjuk venni veled a kapcsolatot az interjú vonatkozásában.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató