Csatlakozunk cégünkkel, munkahelyünkkel

Inspiráljatok másokat is a példátokkal!

Csatlakozási űrlap a Mutass jó példát! kampányhoz

Csatlakozásotokkal egy olyan közösséghez csatlakoztok, akik fontosnak tartják a pozitív értékeket az életben és mindeközben még másokat is inspirálhattok azzal a példával, ahogy ti élitek az életeteket együtt, segítve, hogy  minél jobban terjedjen a pozitív példa a társadalomban.

Mindenki, aki év végéig csatlakozik a kampányhoz, részt vehet a Mutass jó példát! kampány pályázatán is, ahol 10 kategóriában (9 kategóriában közönségszavazással, 1 kategóriában zsűri szavazással) díjazzuk a csatlakozókat, függetlenül attól, hogy egyénileg, vagy csoportos csatlakozásról volt-e szó.

Így az űrlap első részében az alap információkat tudjátok megadni, míg a második részében azt, hogy melyik pályázati kategóriában szeretnétek indulni. Ha a pályázaton mégsem kívánnátok részt venni, csak hagyd üresen a második oldalon található pályázathoz kapcsolódó mezőket.

Függetlenül attól, hogy a pályázaton részt kívántok-e venni, vagy sem, mi oklevéllel fogjuk megköszönni azt, hogy fontosnak tartod a pozitív értékeket és jó példát mutattok egymásnak és környezeteteknek. Ez nagyon nagy érték a környezetetek és az egész társadalom számára!

1
2Lépés
Ezzel a névvel jelenítjük meg a példátokat a jó példák között. Használhatod a cég nevét, osztály nevet, intézmény nevet, vagy akár egy kitalált fantázianevet, ahogy szeretnéd, szeretnétek.
Ha megírod a városod, akkor fel tudsz kerülni a Példamutatók térképére is.
Az e-mail címed nem lesz publikus más számára. Erre az e-mail címre tudjuk kiküldeni majd az okleveled, illetve erre az e-mailcímre fogjuk tudni küldeni a pályázattal és gálával kapcsolatos értesítéseket.
Amire érdemes kitérni, de természetesen teljesen szabadon fogalmazható a történeted: 1. A cég, munkahely rövid bemutatása, célja, küldetése 2. Miképp vagytok példamutatóak, mint cég, mint munkahely, 3. Mire vagytok büszkék, 4. Milyen pozitív hatása van a példamutatásotoknak, 5. Miért tartod, tartjátok fontosnak, hogy példamutatóan éljétek az életeteteket az üzleti világban, vagy akár azon túl is... Kérünk figyelj arra, hogy egy A4-es oldalt ne nagyon haladjon meg az írásod, persze az is fontos, hogy mindent meg tudj osztani, amit fontosnak tartasz, hiszen az inspiráló lehet mások számára is.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Feltölthetsz fényképet is, maximum hármat. Célszerű olyan képet feltölteni, amin Te is rajta vagy, vagy ami megmutatja a Te történeted, azt, ahogy Te éled az életed, segítesz másoknak, stb. Ezek a képek meg fognak jelenni a Te történeted, a Te jó példád mellett. Legalább 1 fényképet mindenképpen célszerű kiválasztani. Ha netán videót szeretnél beküldeni, akkor figyelj arra, hogy ne legyen hosszabb, mint 10 perc és azt e-mailben tudod elküldeni a palyazat@mutassjopeldat.hu e-mail címre. Ekkor viszont jelezd, hogy milyen névvel, e-mail címmel regisztráltál, hogy a videót össze tudjuk párosítani a regisztrációddal.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató