Csibertics Nikoletta Mutass jó példát kampány

CSIBERTICS NIKOLETTA

 

Egész fiatal koromban tudatosult bennem, hogy nagyon szeretek az embereken segíteni. Így hát ebbe az irányban kezdtem el tanulmányaimat 2016-ban.

Idén egészségügyi ismeretekből tettem érettségi vizsgát. A négy év alatt kórházi gyakorlatomat is töltöttem, ahol beleláthattam ebbe a csodálatos hivatásba, így nem is volt kérdés minek szenteljem az életem.

Az életem egy másik nagyon fontos pontja a Vöröskereszt, akikkel a vörösiszap kapcsán kerültem kapcsolatba. Hihetetlen volt számomra mennyi önzetlen és csodálatos ember dolgozik ott. 2015-ben felkaroltak és azóta Veszprém megye önkéntes táborát gyarapítom.

Fontos számomra, hogy minél több embernek tudjak segíteni bármilyen formában, legyen az adomány, ápolás vagy akárcsak egy segítő beszélgetés.

Rengeteg meghatározó barátra is szert tettem, akik maguk is fantasztikus önkéntesek/munkatársak. Biztosították számunkra, hogy véradásokon, adománygyűjtéseken vehessünk részt.

Csibertics Nikoletta Mutass jó példát kampányNagyon fontos számomra, hogy az elsősegélynyújtás iránt érzett szeretetemet tovább tudjam adni másoknak is.

Büszke vagyok arra, hogy a Vöröskereszt önkéntese lehetek és arra, hogy olyat tanulhatok, amivel másokon tudok segíteni.

Az önkéntesség egy csodálatos dolog, rengeteget ad hozzá az ember életéhez. Bíztatnék mindenkit, akinek lehetősége van rá, önkénteskedjen.

 

 

 

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az életben 

 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató