“A jó példákra éppoly nagy szükségünk van, nekünk embereknek, mint a növényeknek a tavaszi esőre. Az emberi értékek, erények tisztelni valók, elismerésre méltók és követendők.

A jó éppúgy terjed az emberek között ( ha nem jobban), mint a rossz. Hát akkor miért is ne próbálhatnánk meg jók lenni? Saját jó példánkkal inspirálni további embereket. Mutassuk meg egymásnak, hogy a JÓ igenis jelen van a mindennapjainkban, sokunk életében!

A Mutass jó példát! kampány felemeli és megmutatja a pozitív emberi tulajdonságok valódi értékét, mely biztos alap köve lehet, egy virágzó és barátságos társadalomnak.

Ne becsüld le magad! Ha segítettél tegnap egy öreg néninek a parkban, másoknak az is inspiráló lehet!

Ne becsüld alá azt a hatást, melyet elérhetsz azáltal, hogy jó példát mutatsz életeddel, tevékenységeddel, munkáddal másoknak.

Teremts Te is Velünk egy sokkal jobb világot! Csatlakozz a Mutass jó példát kampány táborába, még ma: Mutass jó példát!”

TOVÁBB A TELJES CIKKRE

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató