Hajdu Viktorné Mutass jó példát kampány a pozitív értékekértHAJDU VIKTORNÉ

 

A 37. születésnapom közeledtèvel a kisfiam hatására, aki akkor alig múlt 1 éves nagyon sok minden átértékelődött bennem, úgy gondoltam, hogy az életben megkaptam a legfontosabb boldogságomat a kisfiamat, ezért úgy gondoltam, hogy a születésnapomkor nem fontosak az ajándékba kapott tárgyak, így a közösségioldalamon, ahol Hajdu Viktorné Adrienn néven vagyok fent tettem egy nyilvános bejegyzést, ahol arra kértem a rokonokat, barátokat, hogy olyan ajándékokkal lepjenek meg születésnapomkor, ami személy szerint nem nekem szól, hanem eltudom vinni a Moskolc Gyermek Egészségügyi Központ onkohematológiai osztály daganatos kisbetegeinek

A bejegyzést követően hihetetlen 2 hetem volt, ahol özönlöttek az ajándékok… és ami szinte egy országos kezdeményezés lett, hisz ismeretlenek kerestek meg, hogy ajándékokat küldenek.

 

 

Hajdu Viktorné Mutass jó példát kampány a pozitív értékekért

A látogatás a kisgyermekeknél egyszerre volt boldog, de szomorú is… hihetetlen, hogy mennyi daganatos kisbeteggel találkoztam. Jó volt látni, ahogy az apró kezeikkel bontogatják az ajándékokat.

A bejegyzésem viszont “keringett” tovább a világhálón… tehát nem ért véget itt az adományozás.

2019. decemberében még kettő alkalommal vittem a betegeknek és az osztálynak ajándékokat.

Ez 2020-ban sem állt meg, hisz vannak kisbetegek, akik közelebb kerültek hozzám. Különleges gyermeknapot, születésnapot szerveztem nekik.

Miskolc Ronald házban is jártam, ahol játékokat és fertőtlenítőszereket adományoztam támogatók segítsègével.

Hajdu Viktorné Mutass jó példát kampány a pozitív értékekért

Szervezetten gyűjtöm a műanyag kupakokat egy beteg kislánynak, hogy járni tudjon.

Sütivásáron veszek részt, ahol nem csak az árusításban, hanem én is vittem sütit és pénzbeli adományt és sokan küldtek velem még adományokat…

Annyi mindent tudnék mesélni, de minden történetnek egy a lényege, hogy a beteg gyermekekért igyekszem sokat tenni, úgy, hogy nincs alapítványom és semmilyen szervezetem… de az ő boldogságuk mindent megért!

Fontosnak tartom, hogy jó példát mutassunk, hogy ösztönözzünk minél több embert, hogy segítsen embertársain, hisz csak ìgy tudjuk szebbé tenni a világot.

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az életben 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató