Haladjunk Aktivista Csoport Mutass Jó Példát kampány

HALADJUNK AKTIVISTA CSOPORT

2017-ben alakultunk.

A jogi személyiség nélküli kis csoportunk célja: képessé tenni Tiszavasvári Bűdi városrészében egy roma szegregátumban élőket arra, hogy közös ügyekben együtt tudjanak gondolkodni, dönteni, cselekedni.

Ennek érdekében ismeretátadó előadásokat szerveztünk, sok – sok programot, melynek az volt a célja, hogy feltárjuk a közös ügyeket, és döntéshozók elé vigyük azokat.

Azért, hogy a bizalmatlanság falát is áttörjük nem egy alkalommal osztottunk tovább adományokat, rendeztünk hosszú idő után először gyermeknapot, amely hagyománnyá nőtte ki magát és bizony karácsony közeledtével is színes műsoros rendezvényeket tartottunk a gyermekeknek és szüleiknek.

Egy közösség akkor válik közösségé, ha már túl tudunk emelkedni az egyéni érdekeken! Mi ezen dolgozunk!

 

Haladjunk Aktivista Csoport Mutass Jó Példát kampányMottónk: Ha nincs példamutató személy vagy a közösség egy csoportja, ha nincsenek olyan helyzetek vagy események egy társadalmi környezetben, amelyek inspirálják az embereket a jóra, ott a példaképnek alkalmatlanok uralkodnak.

 

 

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj a hátrányos helyzetű közösségért 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató