Így csatlakozhatsz

Kampány a pozitív értékekért

A példamutatás szerepe az életben

Ne becsüljük alá azt a hatást, melyet elérhetünk azáltal, hogy jó példát mutatunk életünkkel, tevékenységünkkel, munkánkkal másoknak. Az emberi értékek, erények tisztelni valók, elismerésre méltók és követendők. Sajnos a negatív, erkölcstelen példák is olykor mintaként szolgálnak mások számára. Így mindannyiunk felelőssége, hogy hagyjuk-e, hogy a negatív példák, az erkölcstelenség nyerjen teret, vagy felemeljük és megmutatjuk a pozitív emberi tulajdonságok valódi értékét, mely alapja egy virágzó és barátságos társadalomnak, mely utóbbi az, ami célja a Mutass jó példát! kampánynak is.

Mutass jó példát életeddel, munkáddal, segítségeddel, figyelmeddel egyénileg vagy szervezetileg és csatlakozz a kampányhoz!

Hogyan csatlakozhatsz?

Ha Te is szeretnél egy becsületesebb, őszintébb, barátságosabb társadalmat, ha Te is fontosnak tartod a jó példamutatást az emberi kapcsolatokban, a közösségek életében, és Te magad, vagy csoportoddal, közösségeddel is igyekeztek jó példával előljárni és pozitív hatást elérni környezetetekben, csatlakozz, csatlakozzatok a kampányhoz!

Hozzuk divatba a pozitív értékeket a társadalomban és építsünk egy boldogabb, jobb világot!

Díjak és Ünnepélyes Díjátadó Gála

Díjak

A példamutatással elért pozitív hatás a társadalom, a kisebb-nagyobb közösségek életében felbecsülhetetlen értékű tud lenni, ezért a leghatásosabb, legtöbb ember szívét elnyerő példamutatásokat minden évben elismerjük, mely internetes közönségszavazással fog eldőlni.

Ennek megfelelően a következő díjak kerülnek kiosztásra:

  • Kiemelt példamutatásért díj az életben 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a családért / családokért 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a közösségért 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a hátrányos helyzetű közösségért 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj az iskolai / óvodai életben 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj az üzleti világban 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a környezetvédelemben 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a művészetek világában 2020.
  • Kiemelt példamutatásért díj a társadalomért 2020.

Ünnepélyes díjátadó gála

A díjak és jutalmak minden évben január utolsó szombati napján, a Béke Világnapjának hónapjában kerünek átadásra egy ünnepélyes díjátadó gála keretében.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató