NEM HASZNÁLT Ami életre hívta a kampányt

Mutass jó példát! kampány

Világunk jelene és jövője

Oly világban élünk, amelyben az erkölcstelenség és a bűnözés egyre növekszik. A gyerekekre és felnőttekre egyaránt rengeteg rossz példa zúdul, rengeteg értéktelen minta van értékesnek beállítva. Nehéz manapság eligazodni, hogy mi helyes és mi helytelen, így az emberek sokszor nem képesek megoldani hétköznapi problémáikat, felépíteni kapcsolataikat, és gyakran az alkoholhoz és droghoz menekülnek.

A Mutass jó példát! kapmány célja hogy a pozitív értékek újra társadalmunk alkotóelemi legyenek. Hogy a mindennapok és az emberi kapcsolatok része legyen a  becsületesség, az őszinteség, a tisztelet, a figyelmesség és kedvesség, hogy az emberek képesek legyenek célokat megálmodni és megvalósítani, hogy ne legyen bűnözés és becstelenség, és ezáltal az emberek sikeresek és igazán boldogok tudjanak lenni.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató