Kornél Mutass jó példát kampányKORNÉL 

2019. Októberében drasztikus életmódváltást kezdtem el, amit nagy erőfeszítésekkel és kitartással az addigi céljaimnak megfelelően véghez is vittem. 7 hónap alatt 30 kg súlytól szabadultam meg a megfelelő tápanyagok, diéta és mozgás mellett.

Visszanyertem az erőmet, energiámat, egészségemet, pozitívan kezdtem el gondolkodni.

Személyiségemet folyamatosan alakítom pozitív irányba, hetente többször futok, edzek.

Ezt az egészséges életformát most már a munkáim során is alkalmazom, és másokkal is szívesen megosztom. Hatásomra többen már átalakították szokásaikat, életmódjukat. Ők azok, akik ugyanúgy pozitívan, előre néznek.

Kornél Mutass jó példát kampányVannak akiknek nem adatott meg az a tudás, információ, ami segíthetné az előbbre jutását az életben, vagy éppen mozgásában, valamely érzékszervében korlátozott. Nekik nagyon nagy szükségük van segítségre, de legalább egy pozitív jelre, szóra, hogy ki tudjanak mozdulni a hétköznapok szürkeségéből, monotonitásából.

Az egészséges életmód mindig háttérbe szorul, pedig hosszú távon erre kellene több hangsúlyt fektetni. Mindenkinek meg kellene találnia, saját egészséges fizikai és mentális egyensúlyát az élet számos területén.

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az életben 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató