Médiamegjelenések

Már a Ceglédi Városi Televízióban is a Mutass jó példát! kampány és az egyik díjazott csoport

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés Ceglédi Városi Televízió

„Újabb díjat nyert a kocséri csoport.

Vendégeink: Dávid Krisztina vezető és Ádám Zoltánné, Legyünk Kocsér Jó Gazdái”

A teljes videóriport megnézhető a Ceglédi Városi Televízió youtube oldalán

TV2 Tények Pluszban a Mutass jó példát! kampány és a díjazott Galamb Alex

“Tíz hónapja indult a Sütni jó kampány. A mozgalom elindítója a roma családból származó pék, Galamb Alex, aki a koronavírus-járvány alatt kezdte maga köré gyűjteni a helyi fiatalokat, hogy sütni tanítsa őket. Mára a sütőszakkör már öt településen működik 86 gyerekkel.

Alex bemutatja, hogy az elmúlt hónapokban mennyit fejlődött a csapat és elmeséli, hogy a napokban milyen különleges elismerésben részesült.”

A videó megnézhető a TV2 Tények Plusz oldalán

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés TV2

Borsod 24 is írt a Mutass jó példát! kampányról és az egyik díjazottról

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés Borsod24

“„A kiemelkedő példamutatásért az életben és azért, mert jó példájával másokat is inspirál a példamutató életre” – ez olvasható az oklevélen, amit a napokban kapott meg Galamb Alex – számolt be róla a Minap.hu.

Még augusztusban hirdette meg a Virágozz és Prosperálj Alapítvány a Mutass jó példát! kampányt, amelyen december végéig tartott a közönségszavazás, ahol 1026 szavazatot kapott. Több kategória is volt, a borsodi pék a hátrányos helyzetű közösségekért végzett tevékenységéért kapott elismerést, körülbelül kétszáz pályázó között…”

A teljes cikk elolvasható a Borsod 24 oldalán

EVAPRESS-ben a Mutass jó példát! kampány és a díjazott Galamb Alex

“2020. december 30.-án lezárult a Mutass jó példát! kampány, melynek célja: Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

Ennek egyik díjazottja, a Sütni jó! kampány kitalálója és megvalósítója, a hernádnémeti Galamb Alex, aki A kiemelt példamutatásért díj a hátrányos helyzetű közösségekért 2020 elismerésben részesül hamarosan. A díjátadó – előreláthatóan – 2021. január 30-án kerül megrendezésre.

Alexben, aki a miskolci Kisgergely cukrászdában tevékenykedik a mindennapokban, még 2020. márciusában, a Covid 19 első hulláma idején, fogalmazódott meg a gondolat, hogy elindítsa a Sütni jó! kampányt…”

A teljes cikk elolvasható az EVAPRESS oldalán

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés EVAPRESS

A Mutass jó példát! kampány és a “szegedi jótevő” a Szeged 365-ben

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés Szeged365

“A Mutass jó Példát kampány “Kiemelt példamutatásért” díjára jelölték a szegedi Antoni Dusánt, aki csakis az idei évben mintegy 6000 rászoruló családon segített. A voksolás december 31-én zárul, a szegedi jótevőt mindössze pár szavazat választja el az első helytől.

Az országos közönségszavazás célja egyszerű, de nagyszerű: kiemelni és bemutatni olyan embereket, akik példaértékű tetteket hajtanak végre másokért….”

A teljes cikk elolvasható a Szeged 365 oldalán

A Mutass jó példát! kampány és a csatlakozó Galamb Alex a Nemzeti.Net-ben

“Egy roma fiatalember közel száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket tanít finomságokat sütni. Kis kedvességnek indult a járvány elején, most pedig már a Mutass jó példát díj jelöltségét éri a program, amelynek célja, hogy mélyszegénységben élő gyerekeket, fiatalokat segítsen szakmához, munkához.

Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket szeretne szakmához segíteni egy 22 éves hernádnémeti pék, aki már 96 roma gyereket tanít sütni tanműhelyekben.

A leendő cukrász Galamb Alex, a Mutass jó példát díj egyik jelöltje országos hálózattá fejlesztené a “Sütni jó!” mozgalmat, hogy a mélyszegénységben élő gyerekek így találjanak utat a munka világába…”

A teljes cikk elolvasható a Nemzeti.Net oldalán

Mutass jó példát kampány médiamegjelenés Nemzeti Net

Kampányunkról írt a Dió Magazin

Mutass jó példát kampány médiamegjelenése a Dió Magazinban

“A jó példákra éppoly nagy szükségünk van, nekünk embereknek, mint a növényeknek a tavaszi esőre. Az emberi értékek, erények tisztelni valók, elismerésre méltók és követendők.

A jó éppúgy terjed az emberek között (ha nem jobban), mint a rossz. Hát akkor miért is ne próbálhatnánk meg jók lenni? Saját jó példánkkal inspirálni további embereket. Mutassuk meg egymásnak, hogy a JÓ igenis jelen van a mindennapjainkban, sokunk életében!

A Mutass jó példát! kampány felemeli és megmutatja a pozitív emberi tulajdonságok valódi értékét, mely biztos alap köve lehet, egy virágzó és barátságos társadalomnak…”

A teljes cikk elolvasható a Dió Magazin oldalán

A Mutass jó példát! kampány a Heti Hírekben

“A Virágozz és Prosperálj Alapítvány nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy összegyűjtse, és ország-világ előtt megmutassa hazánk kiemelkedő értékkel bíró tagjait, közösségeit.

Az alapítvány célja az, hogy a pozitív értékek újra társadalmunk alkotóelemi legyenek úgy, hogy a mindennapok és az emberi kapcsolatok része legyen a becsületesség, az őszinteség, a tisztelet, a figyelmesség és kedvesség, hogy az emberek képesek legyenek célokat megálmodni és megvalósítani, hogy ne legyen bűnözés és becstelenség, és hogy az emberek sikeresek, és igazán boldogok tudjanak lenni.

Kampányuk célja ezáltal divatba hozni az ÉRTÉKEKET a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

A teljes cikk elolvasható a Heti Hírek oldalán

Mutass jó példány kampány médiamegjelenés Heti Hírek

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató