Meleg Szív Egyesület Mutass jó példát kampányMELEG SZÍV EGYESÜLET

Együtt összefogva szeretettel, vagyis meleg szivvel

Segítjük együtt veletek a halmozottan hàtrànyos gyerekeket, a rokkant egyedül élõ idõseket, intézményeket és ebben a nehéz helyzetben, amit a covid hoz magàval, segítjük az àllàs nélkül maradt csalàdokat és a kòrhàzakat.

De amire nagyon büszkék vagyunk, hogy együtt veletek akik adományoztok, működtetünk egy tanoda jellegû foglalkoztató házat. Ha 10 gyerekbõl 5 nem az utcán lófrál már nem hiába vagyunk.

Itt tényleg minden egyes bútordarab névvel köthetõ a kedves adományozókhoz. Mert van aki asztalt, van aki széket és vannak akik élelmiszert hoznak a tanodába, hogy a gyerekek otthonos környezetben fejlődhessenek.

Ide jár minden nemtől, nemzetiségtől független olyan gyermek, akik a felzárkóztatást igényelnek tanulmànyi téren, vagy épp csak beszélgetni vagy meleg ebédet kapni tér be hozzánk.

Meleg Szív Egyesület Mutass jó példát kampány

A legkisebb segítség is segítség. Mert a tenger se lenne sok-sok apró csepp nélkül.

Ebben a rohanó, kiszámíthatatlan világban nem mehetünk el úgy emberek mellett, hogy elnézzük ha lukas a cipő rajta, vagy ha éhes és fázik. És tudod miért? Mert ma ő, de holnap akàr te is kerülhet abba a helyzetbe, amiben õ van!

Nincs olyan háztartás, ahol nem akad egy-egy rég nem hordott ruhadarab, egy pirosodó könyv, vagy épp egy réges régen nem használt jàték. De ha végignézünk a spejzben szerintem sok kamrában akad lejárat közeli élelmiszer. Ne dobd ki, neked rég nem használt tárgyak, másnak hatalmas segítség.

 

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj a hátrányos helyzetű közösségért 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató