MonaArt

 

10 évesen már tudtam embereken szeretnék segíteni.

Egészségügyi végzettséggel szenvedèlybetegekkel, hajléktalanokkal foglalkoztam.

Jó pár éves kitérőt tettem a marketing területén, de megközelítőleg 20 év után visszatértem a gyökereimhez.

Nyirok, s zsírödèmát diagnosztizáltak nálam. Végre véget ért a huszonèves koromtól tartó kàlvàriám. Több egészségügyi problémám oldódott meg a cèlirányos kezeléssel, èletmódvàltással. Édesanyám elvesztésével, s munkanèlkülivè válásommal korábbi életszakaszom lezárult.

Büszke vagyok arra, hogy önerőmből, s egy sikeresen elnyert munkanèlkülieknek szóló pályázat elnyerése által lehetővè vált számomra, hogy gyermekkori álmom (segítsek másoknak) megvalósuljon.

Az elmúlt 6 év alatt teljes odaadással, szívvel-lèlekkel igyekeztem legjobb tudásom szerint remènyt adni sorstársaimnak, hogy èletük, életminőségük igenis javulhat.

Hitelességem abban rejlik, hogy életvitelemmel mutatok példát vendégeimnek, és az oldalam követőinek.

Inspirálóan hatok az emberekre, mert látják van kiút, s nem kell elfogadniuk aktuális állapotukat, s beletörődni, hogy az idővel csak romlani fog.

A munkàm a hivatásom, s már tudom egy èletre szól!

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az életben

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató