MŰVÉSZHÁZ

10 éve édesgetek egy álmot, amely mára már a Művészház rajziskola küldetésévé vált:
“Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról.”

Rajztanfolyamainkon célunk nem csupán az, hogy gyakorlatban alkalmazható tudást és sikerélményt adjunk át, hanem, hogy elindítsuk résztvevőinket egy olyan úton, amire egyébként nem léptek volna rá.

Bátorítsuk és hitet adjunk önmagukkal kapcsolatban, hogy higgyenek magukban és valósítsák meg az álmaikat.

Azáltal, hogy megtapasztalják nálunk, hogy mire képesek valójában, hogy olyan alkotást hoznak létre, amire soha nem gondoltak volna, azáltal képesebbé váltak az élet egy területén és így képesebbé válnak az élet más területén is.

Tanfolyamainkon igyekszünk minél inkább ezt a gondolatot átadni számukra legyen szó gyermekről vagy felnőttről.

Szerettük volna egy olyan környezetet kialakítani az embereknek, ahol biztonságban át tudják adni magukat az alkotásnak. Ehhez elengedetlennek tartjuk, hogy nem ügyfeleinket, hanem vendégeinket várjuk sok szeretettel képzéseinkre, hogy ne utasítással, hanem tényleges kommunikációval okozzunk megértést, hogy ne csak egy alkotásért, hanem mások képességéért küzdjünk nap, mint nap.

Mutass jó példát kampány - MűvészházEzeket az eredményeket nem lehet máshogy létrehozni, mint elkötelezett csapattal, aki nem titulust és tekintélyt képvisel, hanem barátságosságot és odafigyelést, aki nem a munkaóráját nézi, hanem azt, hogy hol tudna még jobban segíteni a fejlődésben, aki nem a pénzért dolgozik, hanem a csillogó szemekért, és mások felismeréséért, hogy több van benne.

Ez az álom már 10 éve tart, és a fejlődéshez szükséges közeg alappillérének köszönhetjük, hogy úgy bánunk másokkal, ahogy mi szeretnénk, hogy bánjanak velünk.

Hiszen minél többen tapasztalják meg ezt az élményt, annál jobban el tudják majd képzelni, hogy máshol is van esély a barátságos bánásmódra, az igazi segítségre. És ha el tudják képzelni, akkor már utat is nyitottunk egy olyan társadalom felé, ahol az emberek nem csak otthon, hanem az iskolában, a munkahelyen és még a szabadidejükben is barátságosan és segítőkészen bánnak egymással.

Fontosnak tartjuk, hogy segítsük a társadalom többi részét is, így nem csak havi anyagi támogatással segítünk több társadalomjobbító szervezetet, de önkéntesként magunk is feladatokat vállalunk alapítványnál.

Hiszünk benne, hogy ha mindenki odafigyeléssel, kedvességgel és bátorítással kezeli a környezetét, akkor összességében egy sokkal szebb, élhetőbb és boldogabb Magyarországot hozhatunk létre.

Jelölve az alábbi díjra:
Kiemelt példamutatásért díj a közösségért

 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató