Kedvezmények sora csak klubtagoknak

Armada Klubról

Szakértelem és közösségi háttér a humán ügyvitelben

Ön is tapasztalta, hogy néha zűrzavarosnak tűnnek a jogszabályok?

Ön is gondolt már arra, hogy jó lenne egy megbízható szakmai háttér?

Ön is örülne, ha rendszeresen tájékoztatást kapna az legfontosabb, érdekesebb szakmai előírásokról és gyakorlati alkalmazásukról?

Humánügyviteli szakembereink több évtizedes tapasztalatát felhasználva alakítottuk ki az Armada Klubot, a klubtagsághoz kapcsolódó szakmai szolgáltatásokat, szakmai anyagokat, melynek célja, hogy folyamatos és megbízható szakmai hátteret biztosítsunk minden bérszámfejtési és munkaügyi területen dolgozó szakember munkájához a mindennapokban.

Folyamatos szakmai támogatás és háttér egész évben

Klubtagsághoz kapcsolódó szolgáltatások részletesen

Nem érdemes kihagyni

Visszajelzések a klubtagsághoz kapcsoldó szolgáltatásokból

Adó Sziget Újságról:
“Szeretem a világos, logikus, érthető cikkeiket, segít megérteni a „bikkfa-jogász” nyelven írt förmedvényeket.”

K. Mária

“A rendszeres hírlevél és az Adó Sziget Újság kellően tájékoztatnak. Minden rendelkezésemre áll, amire szükségem van. Az nagyon jó, hogy a változásokról szinte azonnal kapunk tájékoztatást. Fontos tudnivalókra felhívják a figyelmet.”

H. Istvánné

“A bérszámfejtési konferencia nagyon hasznos volt. Az előadó felkészült volt, minden kérdésre választ kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a törvényváltozások össze voltak szedve, törvényi forrásmegjelöléssel és hogy ezeket a változásokat hogyan alkalmazzuk a programban. A praktikus trükkök a programban nagyban gyorsítani fogják a munkám. ”

Könyvelőiroda

További tájékoztatást kérek

Érdekel az Armada Klub

1
2Lépés
Ezzel a névvel jelenítjük meg a példádat a jó példák között. Használhatod a nevedet, monogramodat, becenevedet, vagy akár egy kitalált fantázianevet, ahogy szeretnéd.
Ha megírod a városod, akkor fel tudsz kerülni a Példamutatók térképére is.
Az e-mail címed nem lesz publikus más számára. Erre az e-mail címre tudjuk kiküldeni majd az okleveled, illetve erre az e-mailcímre fogjuk tudni küldeni a pályázattal és gálával kapcsolatos értesítéseket.
Amire érdemes kitérni, de természetesen teljesen szabadon fogalmazható a történeted: 1. Rövid bemutatásod 2. Miképp vagy példamutató és az életed mely területén 3. Mire vagy büszke, 4. Milyen pozitív hatása van a példamutatásodnak a környezetedre, 5. Miért tartod fontosnak, hogy példamutatóan éljed az életed... Kérünk figyelj arra, hogy egy A4-es oldalt ne nagyon haladjon meg az írásod, persze az is fontos, hogy mindent meg tudj osztani, amit fontosnak tartasz, hiszen az inspiráló lehet mások számára is.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Feltölthetsz fényképet is, maximum hármat. Célszerű olyan képet feltölteni, amin Te is rajta vagy, vagy ami megmutatja a Te történeted, azt, ahogy Te éled az életed, segítesz másoknak, stb. Ezek a képek meg fognak jelenni a Te történeted, a Te jó példád mellett.

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató