Szabó Anita A Te pénzügyi mentorod

SZABÓ ANITA
A Te pénzügyi mentorod

Szabó Anita vagyok és 12 éve dolgozom pénzügyi területen.

2008-ban könyvelőként kezdtem el dolgozni, majd 5 év után elmentem Londonba dolgozni, hogy láthassam Párizst. Mivel azt gondoltam, hogy Angliában kolbászból van a kerítés és ott majd jó sok pénzt fogok keresni. Ez nem teljesen így lett. Egy szerelem és testvéremék gyermeke haza húzott és nem bántam meg.

Azt gondolom, hogy itthon is lehet jól keresni és jól élni.

Minimálbéres alkalmazotti fizetésből 10 év után elértem, hogy hét számjegyű fizetést is elérjek vállalkozóként.

Minden bevételem etikus munkával szereztem és mindig törekedtem, hogy segítsek másokat.

6 évvel ezelőtt lakástakarék pénztári termékekkel és hitelekkel igyekeztem a legjobb konstrukciót adni az ügyfeleimnek. Ma már viszont közel másfél éve független pénzügyi brókerként dolgozom.

Segítek az embereknek a legjobb megoldást megtalálni az álmaik megvalósulásához. Legyen szó bármilyen hitelről vagy akár biztosítási termékről.

Olyan helyzeteket oldok meg amiket az emberek egyedül nehezen tudnának megoldani. Sok olyan ügyfél talál meg akit valamiért elutasítanak és én vagyok az aki tudja a kiskapukat és megoldásokat amivel létrejön az álom megvalósulása.

Szabó Anita a Te pénzügyi mentorodRengeteg energiám van, amit a könyvemmel próbáltam meg átadni másoknak. Mivel nem volt egyszerű gyerekkorom, úgy gondoltam, hogy segítek másoknak, hogy ők az én hibáimból tanuljanak és ők már onnan folytathassák ahol én tartok most.

Rengeteg tapasztalatom adom át másoknak és segítek nekik abban, hogy pozitívabban lássák a körülvevő világot és ők is boldogabbak tudjanak lenni.

Nagyon sokan kérnek tőlem tanácsot, nem csak pénzügyi területen. Nagyon sok nőnek segítek a könyvemmel és a posztjaimmal, és tartom bennük a lelket, hogy könnyebben menjenek a mindennapjaik.

Mert a mindennapi hősök köztünk élnek. 🙂

Köszönöm a lehetőséget!

Szabó Anita
A Te pénzügyi mentorod


Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj az életben

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató