Személyesen Segíthet Alapítvány Mutass jó példát kampány

 

SZEMÉLYESEN SEGÍTHET ALAPÍTVÁNY

 

Filozófiánk:
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rászoruló gyermekeken, családokon, alapítványokon személyes hozzájárulással bárki segíthessen!

Civil Szervezetem sok területen segítséget biztosít évek óta, a mai társadalomnak.

Célom egy jobb, könnyebben élhető világ hazánkban. A hátrányos helyzetekben élő családok segítése, azon összefogással, hogy a segített családok is segítség mások családjait. Eszmei, tárgyi, szemléleti, jogi vonalon mindezt.

A drogmegelőzés, leszoktatás is fő tevékenységünk. Megálmodtam, létrehoztam Magyarország 1. Drogprevenciós bábjátékát. A Csalárd cukorka címmel, mely már könyv formájában is eljuthat a családokhoz. A kiskori gyermekek időbeni informálás céljából. Iskolások drogfelvilágosítását rendszeresen képviselem iskolákban. Adománynapokat szervezünk a családok segítésére.

Célunk más szervezetekkel a közös, jó együttműködés. Büszkék vagyunk azon sikereinkre, mellyek eljutva emberekhez a hírdetések nélkülőzéseink ellenére rendszeresen keresik civil szervezetünket.

Személyesen Segíthet Alapítvány Mutass jó példát kampány

Fontosnak tartjuk az erkölcsös élet bemutatását, támogatását, illetve azon emberek, családok segítését, kik ezen útra szándékoznak lépni.

Hisszük minden segítő szándét, tett épelméjüvé teszi az országunkat.

Azon céllal élem napjaimat, hogy egy olyan példát adjak az embereknek, aminek láttán hittel, lendülettel merjenek előremenni, változtatni, majd ha könnyebben élik életüket egy magasabb felelősségszintre lépve másoktat képesek legyenek segiteni, példát mutatni, jobb világot teremteni. A tiszta, őszinte Szeretetben mindezt.

Elérhetőségeink:
Személyesen Segithet Alapítvány http://www.szemelyesensegithet.hu

Drogprevenciós bábjátékunk: babeloadas.szemelyesensegithet.hu

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj a közösségért 

 

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató