137+   Tetszik ez a jó példa, ez a történet? Szavazz rá Te is!

 

VARGA REGINA

 

Varga Regina vagyok, a Futdesign Kft. tulajdonosa, a Metropolitan Egyetem emberi erőforrások szak levelezős hallgatója , és a 2020/2021-es tanév HR nagykövete!

1 hónapja csatlakoztam az Énprojekt csapatához, ahol elsősorban a koronavírus következtében nehéz helyzetbe került álláskeresők számára nyújtunk szakmai segítséget! Akár önéletrajz és motivációs levél írásban, interjúra való felkészülésben, továbbá 18-30 éves kor között karriertanácsadásbán is találkozhattok velem!

Varga Regina Mutass jó példát kampányA hozzám jelentkezők egy 3 alkalmas 1- 1,5 órás online konzultáción vesznek részt. Ahol első körben egy kötetlen lelkifröccs keretein belül megismerjük egymást és meghatározzuk a célokat, a megpályázni kívánt pozíciókat. Ezek után átnézzük a portfóliót, elkészítjük az önéletrajzot és a motivációs levelet. Pozitív visszajelzés esetén pedig próba interjút csinálunk!

Az elmúlt egy hónapban 10 főnek sikerült valamilyen módon segítséget nyújtanom, hogy az álláskeresés fázisában előre mozduljanak!

A kapott visszajelzések pedig engem is motiválnak az élet egyéb területein!

Egy jó szó, egy értőfigyelemmel történő beszélgetés elindítja a változás hullámait!

Jövőbeli HR-es szakemberekként pedig, naponta fogunk emberekkel dolgozni, találkozni. Éppen ezért tartom fontosnak, hogy mi magunk is jó példát mutassunk a szervezeten belül és kívül is egyaránt!

 

 

Jelölve az alábbi díjra:

Kiemelt példamutatásért díj a közösségért 

 

137+   Tetszik ez a jó példa, ez a történet? Szavazz rá Te is!

Kapcsolat

Virágozz és Prosperálj Alapítvány
1165 Budapest, Rezgőfű u. 1.
Tel. 06 70 7761917
E-mail: info@mutassjopeldat.hu

Kampány célja

Divatba hozni az értékeket a társadalomban azáltal, hogy egyre többen állunk ki azon pozitív értékek fontosságáért, melyek a valódi boldogság és sikeresség alapjai.

© 20120. Minden jog fenntartva - Mutass jó példát kampány - Virágozz és Prosperálj Alapítvány - Adatkezelési tájékoztató